Ledenwerving

VBVK+ werd opgericht op 21 oktober 1986 en is daardoor al vele jaren actief in de gezondheidszorg. Van oorsprong is onze beroepsvereniging een vakorganisatie met een wettelijke afvaardiging om beroepsgroepen in de gezondheidszorg te vertegenwoordigen.

Zo behartigt de VBVK+ de belangen van operationeel leidinggevenden in gezondheidszorginstellingen en thuiszorg. De operationeel leidinggevende is verpleegkundig-paramedisch opgeleid en dient in een aantal zorgcontexten te beantwoorden aan de wettelijke diplomavoorwaarden.

VBVK+ organiseert zijn jaarlijks tweedaags symposium en bij regelmaat een studiedag. Van oudsher spelen we een rol bij overheidsdiensten om de belangen van operationeel leidinggevenden te verdedigen, aandachtspunten te bespreken en vinger aan de pols te houden. Onze leden hebben tevens de mogelijkheid om gebruik te makken van ‘vraag en antwoord’ via onze website www.vbvk.be.

Regelmatig vind je ook nieuwsbrieven op deze site.

Wens je lid te worden van onze organisatie en wil je bijdragen aan onze werking, dan kan je je lidmaatschap aanvragen of verlengen door onderstaande gegevens in te vullen en 35 Euro te storten op het nummer BE45-0012-2580-7689 met vermelding van je naam en voornaam en instelling waar je werkt.

Vervolgens krijg je een login en wachtwoord.

We ontmoeten je alvast graag op onze toekomstige bijeenkomsten.